Pratite HSAS i HDP Pula i na Facebooku

Obavijesti vezane uz rad foruma i općenite obavijesti, pravila ponašanja na forumu
Post Reply
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Pratite HSAS i HDP Pula i na Facebooku

Post by EdgarFranjul »

"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Pratite HSAS i HDP Pula i na Facebooku

Post by EdgarFranjul »

Promijenili smo naziv stranice u

Action Shooting

https://www.facebook.com/Action-Shootin ... 1877250933
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

U proteklih desetak dana imali smo se prigodu uvjeriti da fašizam i staljinizam, pod krinkom "progresivnog" ponovo jaše i udara po neistomišljenicima. Facebook je blokirao na tisuće ljudi i stranica portala koje su prenijele i najmanju vijest o pokojnom generalu Praljku.

Poznato je da istina boli, ali istinu nitko nikada nije zaustavio, pa neće ni sada. Očito je forma "društvenih mreža" pojela samu sebe, kontrolirana od "velikog brata", koji briše njemu nepoćudne postove i objave, te je došlo vrijeme reaktiviranja foruma, kao načina društvene komunikacije.

Interesantno je da oni koji mrze Crkvu, vjeru, Boga, obitelj, tradicionalne vrijednosti, nacije i države i žele novi svjetski poredak s jednim vođom, jednim narodom i jednom državom imaju utjecaj u medijima i osvajaju ne metkom nego pisanom riječi. Mediji su njihovi, političari također, ostavljeni smo na milost i nemilost bjelosvjetskim sotonistima i masonskim meštrima putem njihovih banaka i medija.

Pitanje je samo: DO KADA????
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Obzirom postoji društvena mreža na kojoj je sloboda govora zagarantirana - GAB, preselit ćemo se tamo. Facebook je fašistoidno-staljinistička mreža za špijuniranje, koja cenzurira sve što joj se ne sviđa, a ne sviđa im se ništa što je desno, normalno i prirodno. Nek si je drže antife, crveni, lgbt čudaci, oni koji ne znaju što su, tko su i kakvi su im korijeni.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Poziv na umrežavanje desnice: “Gab” – desničarska inačica Twittera

#TrumpEffect se širi globalno. Upravo se rađa društvena mreža sa slobodom govora. Gdje nećete biti izbačeni ako kažete da ne želite imigrante u svojoj zemlji, da ste protiv istospolnog braka, da je homoseksualnost bolest, da vam je stalo do svoje rase i nacije, da je feminizam rak civilizacije, gender ideologija otrov…
Twitter je kasno reagirao da na Facebook-ov način spriječi Trumpovim biračima širenje informacija s alternativnih web-stranica. Sada pokušava odrezati desnicu izbacujući ih masovno. Ali, prekasno. Pojavilo se nešto baš suprotno i ljudi poput vas masovno odlaze s politički korektnog Twittera i ostalih mreža na novu (konzervativnu) alternativnu društvenu mrežu: GAB !!!

Osobna iskustva s Gab-om

Prvi šok kada sam otišao na adresu https://gab.ai i kliknuo na gumb SIGN IN, te upisao email adresu – je bio kada sam dobio povratni mail da moram čekati, jer da sam 123.674-ti u redu. I da može proći i 2 tjedna da prođem registraciju.
Znao sam da je navala, ali sam svejedno bio zaprepašten masovnošću kojim ljudi poput mene (i vas) prelaze na ovu platformu (s ostalih društvenih mreža s ljevičarskom/NWO političkom korektnošću). Da budeš 120 tisućiti i nešto u ulaznom redu je ipak šok.
Na sreću, trebalo je samo čekati neka 2 dana, pa sam kliknuo na gumb u dobivenom mailu, te odabrao svoje korisničko ime (homunizam), lozinku, ime (Ivan Horvat). Nakon toga sam pušten unutra: zovem se @Homunizam (tako me možete naći), a Ivan Horvat je prikazano ispred toga. Nisam trebao davati nikakav broj mobitela (zbog čega nisam otvarao račun na Twitteru, niti novi na Facebooku nakon ukidanja stranice i računa Homunizam).

Nastavit ću opis koji će aktivnim tviterašima biti smiješan, ali ne i onima koji su prvi puta na takvom nečemu. Facebook dozvoljava da pišete i velike tekstove. Gab i Twitteru slični imaju ograničenje na 300 slova za “cvrkutanje=tweet”. Reklo bi se da je to poput SMS-a, nimalo nalik dugačkom komentiranju na portalima. Stoga se većinom sve svodi na prilaganju linkova na alternativne stranice s daljnjim informacijama. Uz minimum vlastitog komentiranja. Ili rastavljate konverzaciju na više postova.

Ako znate nešto engleskog, pridružite se odmah budućnosti populističkog ustanka protiv globalizacijske elite. Globalizam protiv nacionalizma. Bit ćete informirani od strane vama sličnih, od uha do uha. O prešućenome od ljevičara-liberala na TV i glavnim medijima. Ako ne znate engleski, pričekajte dok drugi ne probiju led i kroatiziraju svojim objavama naš dio Gab-a.

Što ćete raditi tamo kada jednom uđete?

S lijeve strane su neki najpopularniji hashtagovi (riječi s # na početku: #PresidentTrump, #AltRight, #News…to se mijenja). Možete kliknuti na neku od njih i pokazat će vam se najsvježiji kratki postovi u vezi toga. To i nije baš za nas male.

Svi postovi/tekstovi na prvi pogled izgledaju nekako telegrafski zato što imaju umetnute te hashtagove unutar sebe (crvene boje). To autor stavlja gdje hoće u tekstu, kako bi svoj post/tekst smjestio u neku(e) kategorije. Zbog hashtagova će ga drugi čitatelji možda ipak naći i kasnije, jer vijesti brzo ostare. Onda se klikom bilo gdje na tu #riječ dobije najsvježiji niz postova koji imaju taj hashtag. Tako pišete i svoje postove (prvenstveno link na neku informaciju na webu koju doznate i želite podijeliti drugima).

Ja sam počeo dodavati u svoje objave #hrvatski, tako da danas-sutra možemo filtrirati tekstove koji su na hrvatskom. Pretraga ne gleda samo riječi s #, ali je zgodno da se neki hashtagovi ustoliče. Dodajem još #homunizam, #Croatia i konkretne #-teme.

Drugi način je da nešto tražite

Npr. gore desno upišete “homunizam”. Pokazat će vam se desno svi korisnici koji u imenu imaju taj pojam (npr. Ivan Horvat @Homunizam), te postovi od bilo koga da to spominju. Počevši od starih par minuta prema sve starijima. Ja sada ulazim na vlastiti ulaz: https://gab.ai/homunizam. Općenitiji ulaz je na https://gab.ai/home (tu se odmah pokažu postovi ljudi koje ja pratim).

Treći način je da kliknete na ime neke osobe

Ime koje ugledate s @ naprijed (najbolje s desnimklikom da bude u novoj kartici pretraživača, i ostane vam prvobitna stranica na raspolaganju). Pokazat će vam se njegova naslovna stranica i okrugla njegova sličica, te ćete osim postova vidjeti i statistiku (nekakav broj žabica-valjda broj komentara, broj vlastitih postova/objava, koliko on prati druge, koliko ljudi njega prati, te da možete vidjeti Gab “njegovim očima” – ono što i on, s obzirom koga on sve prati). Neki korisnici su se definirali kao privatni (ne vidim zašto), pa tu skoro ništa ne možete vidjeti.

Što vam to omogućava? Možete kliknuti da PRATITE (Follow gumb desno) tu osobu. Tada će vam se pokazivati njegove objave i konverzacije. Ako se pretrpate s praćenjima, ili vam se osoba više ne sviđa, uvijek možete i “Unfollow”.

To sve služi da možete na brzinu saznati novosti s populističke / desničarske / tradicionalističke scene. Dok ne pristigne kritična masa Hrvata, sve je na engleskom. Međutim, globalizam, imigracija, homoseksualizacija, NWO ne poznaju granice – i dobro je biti u toku.

UPOZORENJE: koristite ovakve društvene mreže s mjerom, da ne postanete ovisnici i ne upropastite si život. Koristite ih isključivo u vrijeme koje biste inače proveli na ispiranju mozga od strane glavnih medija, tj. na uštrb mainstream medija.

Dođite u desničarsku budućnost i pridružite se Gab-u

Dođite odmah, kako bismo što prije mogli dijeliti i hrvatske teme na hrvatskome. Pozivam vas da me “Follow”-ate kada pristupite u Gab. Počnite širiti linkove na članke s hrvatske alternativne web scene. Pri tome ne zaboravite staviti hashtag #hrvatski, kako bismo kasnije svi lakše filtrirali samo tekstove na hrvatskom.
Upute za korištenje Gab-a (u 8 slika)

http://imgur.com/a/PL9yz

Najkraći pravni bla-bla vodič koji sam vidio: https://gab.ai/about/guidelines

https://homunizam.wordpress.com/2016/11 ... -twittera/
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Obzirom je Facebook postao isključivo ljevičarsko-globalističko-sotonistička mreža sa apsolutnom cenzurom svega što zlome ne odgovara, ACTION SHOOTING možete naći na društvenoj mreži za slobodne ljude, GAB
: https://gab.com/groups/36827
Post Reply