Postavljanje teme & slika na phpBB forume
- BorisVasiljevic
- Deputy
Postavljanje teme & slika na phpBB forume
Pošto je palo pitanje kako se postaviti slika na ovaj forum, onda samo odlučio napisati kratki pictorial kako otvoriti novu temu i u nju ugraditi slike:
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
- EdgarFranjul
- Sheriff
Re: Postavljanje teme & slika na phpBB forume
Molim članove da po ovim uputstvima na forum postave fotke, nikako fotobucket linkove.
Naime, na forum postavljene fotke ostaju, dok bucketi nestaju nakon nekog vremena, pa tema izgleda bedasto bez fotki.
Hvala
Naime, na forum postavljene fotke ostaju, dok bucketi nestaju nakon nekog vremena, pa tema izgleda bedasto bez fotki.
Hvala
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
- BorisVasiljevic
- Deputy
Re: Postavljanje teme & slika na phpBB forume
Od danas je na ovom forumu moguće podizati više slika i privitaka odjednom, nije više potrebno dodavati sliku po sliku
Postupak je isti kao i prije s time da na koraku gdje se odabire slika ili datoteka za umetanje u temu, držeći pritisnutu tipku CTRL (Control) na tipkovnici moguće je označiti više od jedne slike u nekom folderu na vašem računalu, dok je recimo pri držanju tipke SHIFT moguće odabrati sve slike od prve do zadnje koju kliknete.
Limit koji ostaje i dalje je maksimalno 16 slika po pojedinom postu, tj. odgovoru
Postupak je isti kao i prije s time da na koraku gdje se odabire slika ili datoteka za umetanje u temu, držeći pritisnutu tipku CTRL (Control) na tipkovnici moguće je označiti više od jedne slike u nekom folderu na vašem računalu, dok je recimo pri držanju tipke SHIFT moguće odabrati sve slike od prve do zadnje koju kliknete.
Limit koji ostaje i dalje je maksimalno 16 slika po pojedinom postu, tj. odgovoru
- Attachments
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.