P:Tikka T3 .223 Remington

Oglasi povezani sa tematikom foruma. Komercijalni oglasi nisu dopušteni i bit će uklonjeni. Nabijanje oglasa preko neke razumne mjere također nije dopušteno
Locked
Fratt
Accurate Shooter
Accurate Shooter

P:Tikka T3 .223 Remington

Post by Fratt »

Fratt
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Re: P:Tikka T3 .223 Remington

Post by Fratt »

Ovdje mogu prodiskutirati oko cijene sa znalcima,dali je možda cijena za ovu moju ponudu previsoka jer koliko vidim nitko se ne javlja ili se radi o generalnom stanju da ljudi jednostavno nemaju novaca ili kao zadnja opcija,što puška nije u nekom većem kalibru?
Slobodno se raspišite (ukoliko vam se da naravno).
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Puška je OK, ali nema se love a i kalibar je previše specijaliziran ( s .223 loviš samo srnjaka), znači, ovo bi bio drugi karabin.
Nekada sam nabavio jedan .223 i to baš za lisice i jazavce, ali cijena je tada bila povoljna. Uz to sam imao i jedan Brno 7x64.
U lovcu ima Remington s optikom za nekih 6500 kn u recimo .308 ili .30-06. Kundak je plastični, ali to je, po meni, povoljna cijena za novi karabin s optikom.

Da se razumijemo, tko si želi karabin tog kalibra, taj će si ga kupiti, samo je pitanje trenutka i okolnosti.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
JohnCRO
Not Qualified
Not Qualified

Post by JohnCRO »

Fratt frende tek sam na Njuskalu skužio ko je prodaje kad sam vidio optiku!
Šteta lijepa puškica, ali za mene neinteresantna jer meni vise treba dobra bokerica nego jos jedan karabin, a imam jednog 7x64 koji se upravo vraća s tuninga iz zagorija, nemogu se sititi sad imena.
Sta je s koltom on mi je zanimljiv, patrolac?

Pozz svima
Kid, you are good,really good, but until I am here you will be second best!!
Dr. Luigi: "Na trecento morti san zanat ispeka,trecento..."
Fratt
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by Fratt »

Na kraju sam primoran odustati od prodaje,išla bi ona na Njuškalu da je za 4000 iljade ali bolje da onda stoji u ormaru,žao mi je prodavat ispod svake realne cijene.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Svakako je bolje spremiti je nego je dati za sitniš. Činjenica je da bi svi htjeli kupiti za malo novca a kad prodaju, prodavali bi za puno novca.
Situacija je teška, nemaju ljudi novca, a oni koji ga imaju ionako ne kupuju na Njuškalu.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Locked