Njuškalo

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Njuškalo

Post by EdgarFranjul »

Pozdrav nobile157,
tvoj oglas "Sabatti Compact Scout .308 Win", ID: 46920788 je izbrisan jer je sadržavao predmete koji se ne smiju prodavati na Njuškalu.
Pročitaj naša Pravila i uvjete korištenja i objavi novi oglas u skladu s njima!
Želim ti uspješnu prodaju!
Tvoj Njuškalo
Lovački karabin se ne smije prodavati? Pa zašto onda LAŽETE da se vatreno oružje MOŽE oglašavati? Dovodite klijente u ZABLUDU !!! To je i kažnjivo i utuživo. Ne znam koji kreten vam je rekao da je oglašavanje prodaje vatrenog oružja na bilo koji način nedozvoljeno? Pa godinama smo na Njuškalu oglašavali bez ikakvih problema. Sada odjednom nešto ne valja? Ako oglašavati mogu prodavaonice oružja, zašto ne mogu i fizičke osobe s važećim oružanim listom? Na taj način FAVORIZIRATE jednu skupinu a nanosite štetu drugoj skupini. To je ne samo NEPOŠTENO, nego i krajnje BEZOBRAZNO!
Ako ne želite poslovati, već diskriminirate korisnike, ZATVORITE taj vaš oglasnik pa će netko drugi otvoriti drugi, bolji i kvalitetniji.
Edgar Franjul, mag. iur.
PS: :
Pročitao sam pomno sva pravila oglašavanja i NIGDJE ne piše da fizičke osobe ne smiju oglašavati prodaju vatrenog oružja. Očito ste podlegli woke nakaradnoj ideologiji.

Action Shooting
Pozivam sve vlasnike vatrenog oružja koji više ne mogu oglašavati prodaju na Njuškalu da pošalju prosvjedni dopis Njuškalu. Naime, na Njuškalu se godinama moglo oglašavati prodaju vatrenog oružja, sukladno zakonu. Odjednom to više nije dozvoljeno, ali pravne osobe koje imaju prodavaonice oružja MOGU oglašavati? To je bezobrazna DISKRIMINACIJA pa je potrebno nešto poduzeti. Za početak, kopirajte gornji tekst, izmijenite podatke i pošaljite na podrska@njuskalo.hr, te BOJKOTIRAJTE oglase koji su trenutno dozvoljeni.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Njuškalo

Post by EdgarFranjul »

Koji to zakon i u kojem članku zabranjuje fizičkim osobama koje imaju oružani list prodaju oružja putem oglasnika?
Koji je razlog promjene poslovne politike?
Kažete, točka 4.11?
4. Usluge plaćanjaNije moguće ostvariti povrat ili iskoristiti uplaćena sredstva za neiskorišteni dio plaćenih oglasa ili povrat sredstava koja korisnici imaju na Njuškalo Saldu u slučaju gašenja računa, brisanja i deaktivacije oglasa zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila korištenja. Sredstva uplaćena na Njuškalo korisnički račun moguće je koristiti isključivo za oglašavanje na internetskom portalu Njuškalo te korisnik nema pravo ta sredstva djelomično ili u cijelosti prenijeti drugom korisniku, na drugi račun, zamijeniti za drugu uslugu ili ostvariti povrat.Poznajete vi uopće vlastiti Pravilnik?
Možda ste mislili na ovo:
11. Postupci koji doprinose ograničavanju sadržaja. Omogućili smo korisnicima našeg internetskog portala da nam mogu prijaviti sadržaj koji smatraju nezakonitim ili protivnim ovim Uvjetima i pravilima korištenja. Prijava se može izvršiti putem našeg mehanizma za obaviješćivanje koji je dostupan svakom korisniku. Zaprimljenu obavijest o takvom sadržaju ćemo razmotriti bez odgode i u skladu s odredbama Uredbe (EU) 2022/2065 (Akt o digitalnim uslugama). Protiv odluka koje donesemo možete podnijeti pritužbu putem e-maila podrska@njuskalo.hr <podrska@njuskalo.hr>.Dodatno, ukoliko vlastitim pregledavanjem objavljenog sadržaja postanemo svjesni bilo kakvog nezakonitog sadržaja ili sadržaja koji je protivan našim Uvjetima i pravilima korištenja, moderirati ćemo ga sukladno ovim Uvjetima i pravilima korištenja.

Molim, objasnite mi što je u mom oglasu za prodaju lovačkog karabina bilo nezakonito?
Kad već nešto radite, onda to napravite kako treba, ovako ste smiješni.
Edgar Franjul, mag. iur.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Post Reply