Floridski umirovljenik potjerao pljačkaše

Neobavezna rasprava bez svađa.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Floridski umirovljenik potjerao pljačkaše

Post by EdgarFranjul »

http://www.vecernji.hr/vijesti/evo-kako ... nak-608634

Jon Lewis Alexander, 54-godišnjak, nije samo obični prodavač, što je na teži način doznao pljačkaš koji je pokušao opljačkati trgovinu u kojoj Alexander radi. Pljačkaš je u prodavača uperio pištolj, no on ga je iznenadio brzim potezom i izvlačenjem vlastitog pištolja.

To ne čudi s obzirom na to da je Alexander bivši ratni veteran koji je bio u Iraku, a radio je i kao zatvorski čuvar i privatni detektiv. U vojsci je proveo 30 godina.

"Jedan policajac mi je rekao da sam imao sreće. Rekao sam mu da mislim da je pljačkaš imao malo više sreće", izjavio je Alexander, prenosi Business Insider.

Cijelu "akciju" uhvatila je nadzorna kamera u trgovini, a snimku možete pogledati u priloženom videu.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
DeeJay
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Re: Floridski umirovljenik potjerao pljačkaše

Post by DeeJay »

Bivši vojnik, ratni veteran? I onda mu dođe mudrovati neki policajac koji možda niti ne zna držati pištolj u rukama a na streljani ne može pogoditi metu ni kada nasloni usta cijevi na nju... Treba njemu (ne policajcu, naravno) u upravnom postupku oduzeti pravo na nošenje oružja kako se to u nas radi uz obrazloženje da je bivši... Lijepa naša Absurdistanija :pissed:
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
Post Reply