Kako se to radi na razvijenom zapadu

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
BorisVasiljevic
Deputy
Deputy

Kako se to radi na razvijenom zapadu

Post by BorisVasiljevic »

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... jikov.html
Američki prodavač dostavnih vozila ovih je dana utrostručio prodaju nudeći u promotivnoj akciji jurišnu pušku AK-47 za kupnju dostavnog vozila.

Počeli smo u srijedu (11. studenoga), na dan ratnih veterana. Za četiri dana sam utrostručio prodaju', rekao je Nick Ginetta, direktor prodaje Nations Trucksa u Sandfordu, u Floridi, koji za svaki kupljeni pick-up nudi bon za poluautomatsku jurišnu pušku kalašnjikov koju se može podići u obližnjoj trgovini oružjem.

'Htio sam privući pozornost, htio sam da se govori o meni. To je reklama. Ipak, nisam očekivao ovolik uspjeh', rekao je prodavač, bivši veteran, aktivist za pravo na nošenje oružja. 'Moji su kupci športaši, lovci i ribolovci. Da prodajem (južnokorejska vozila) Hyundai, ne bih se ovako reklamira', rekao je.

'Šefe zvao je Bin Laden'

Tako je u samo četiri dana izdao 21 bon za AK-47 i planira nastaviti akciju do konca mjeseca, budući da na skladištu ima stotinjak pušaka. 'Ne morate uzeti oružje, možete uzeti i nešto drugo', dodao je, ističući da se oni koji uzimaju puške moraju podvrgnuti uobičajenoj provjeri o nekažnjavanju na sudu.

Zaposlenici trgovine zbijaju šale na račun uspjeha akcije: 'Šefe! Na vezi 1 je Bin Laden, želi kupiti pick-up'. 'Ne znam što Obama kaže na ovo. Zasad me nije zvao', rekao je u šali. (Hina)
izvor: www.dnevnik.hr
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Kako se to radi na razvijenom zapadu

Post by EdgarFranjul »

Amerika - zemlja obećana :cool:

Nažalost, mi smo svjetlosnim godinama od nečeg sličnog, a kako se ograničavaju prava vlasnika oružja, ne bi čudilo da za koju godinu postanemo zemlja velikog brata, gdje će oružje imati samo vojska i policija, a to onda ima svoje ime: diktatura.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Adept
Beginner
Beginner

Post by Adept »

Te gdje će nas se juriti da svo kamenje promjera do 5 cm bacimo u more jel se od toga može učiniti streljivo za pračku!
Čovjek se izvrsno dosjetio - zašto ne - na dobitku su svi - on, tip iz gun storea, kupac - SVI, no nije u tome stvar - može o tome reći tko što hoće, ali jedna stvar se nemože pobiti - tamo se to može, tamo ljudi mogu nositi i imavati oružje, mogu se braniti...
Zamisli da netko ovdje hoće skupljati - eto, zašto da ne - automatsko oružje (to voli, o tome puno zna, sa time se bavi i to mu je gušt) - aaaaa jooooojjjj meniii...
Zamislite komentare raznoraznih babetina (NEOVISNO O SPOLU - nota bene), "velikih domaćih boraca za mir i nenasilje", raznoraznih NGO-a...
Užas!
No, što nama fali, malomalo pa dvoje od batina ubiju trećeg pa ga ili tako ostave ili ga bace pod auto... Zakonodavstvo je donijelo predivne zakone kojih se suci drže pa nikome ne pada na pamet da to radi jel se svi boje tog trećeg stupa vlasti...
Izvrstan članak Boris - daj samo reci u kojem dijelu stranice je to pronađeno - sigurno tamo ono što ljudi čitaju da bi se smijali, kao sprdnja news...
A mali broj ljudi o tome i razmisli, a trebali bi...
► Kada nož počne brijati, znači da je na najboljem putu da postane stvarno oštar... ◄
BorisVasiljevic
Deputy
Deputy

Post by BorisVasiljevic »

Kategorija vijesti/zanimljivosti. Za divno čudo nije završilo u "vjerovali ili ne" (po bosanski: "ja budaleeee")

A ne, sudci se niti ne pridržavaju zakona koje je netko donio jer uglavnom koriste svoje partijski dano pravo da izmisle neki zakon po kojem je guranje prsta u anus rukovanje, po kojem se ubojice i nasilnike kažnjava uvjetnim kaznama ili školovanjem u Švicarskoj. Ako ih ko skuži, no bad, ima priziva koliko hoćeš, ali oni uredno ostaju u svojim foteljama!

Isti ti zakoni po kojima čovjek koji je ni kriv ni dužan naletio autom na nekoga koga je drugi ubio od batina - sada će završiti u prdekani, a ova dvojica će se izvući na tehnikaliju i dobiti "ne-ne-to, zlocesti dečkići" od sutkinje jer eto pred njima je život (olakotna okolnost), a i zatvori su prepuni (univerzalna olakotna okolnost) pa ih treba pustiti da ubiju još koga čija im se frizura ne svidi.

Gdje je olakotna okolnost po tog čovjeka koji je naletio na maloga da idioti u gradu gase javnu rasvjetu u pola noći jer se nekom ćefnulo da gurne razliku love za struju u džep, gdje je olakotna okolnost po sve vozače da idioti od pješaka šetaju noću po sred ceste bez ikakvih reflektivnih oznaka i ako je samo malo vlage ili magle u zraku nije moguće vidjeti nikoga dok mu već kotačem ne gnječiš lubanju? Lako za budalu, ali farovi i limarija su skupi!

Mi nismo 50 godina za amerikom, mi smo 500 godina iza amerike, mi smo ravni španjolskoj inkviziciji gdje se luđake i ubojice proglašava stupovima društva, a pošteni svijet se progoni za svaku sitnicu i otima im se sve što se stigne sve u ime neke uljudbe i civilizacije.
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
Adept
Beginner
Beginner

Post by Adept »

Da bih riječ rekao...!!!
A glede španjolske inkvizicije - i ova ispod je imala nekog sistema u svojoj ludosti :wink: :
http://www.youtube.com/results?search_q ... ython&aq=1
Jednom sam već pitao - neznam kome sve ovo ide u korist, ali očigledno nekome ide. Destabilizacija obitelji i osjećaja za pravičnost je alfa i omega uništenja svakog dekadentnog društva, dodaj tome kretensku "sa-planine-sišlu" autokraciju i oligarhiju (Rusija je mila majka...) te pravničko/sudački Octopus vulgaris i sve to poveži ljepilom političko/rodijačko/incestualnog vezivnog tkiva i eto ti...
Ne kažem ja da je Amerika promised land - daleko od toga..., ali nekako bih neka sranja ipak rađe zamijenio drugima - ovih mi je domaćih već pun kufer, if you catch my drift...
► Kada nož počne brijati, znači da je na najboljem putu da postane stvarno oštar... ◄
DeeJay
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by DeeJay »

Iz dana u dan, iz sata u sat, sve sam uvjereniji da živim(o) u, u povijesti nezabilježenom, ABSURDISTANU gdje zakone pišu i usvajaju spodobe koje bi, u jednom uređenom društvu, bile zatvorene u azile za umobolne! A možda bi sve nas trebalo pozatvarati u te azile jer smo im dali, na zlatnom pladnju, vlast i moći, dali smo im carte blanche da od nas i Domovine rade sprdačinu? Pitam se često što mi (nam) je trebalo 91 reći "Idem(o) braniti i stvarati novu, bolju, demokratsku i slobodnu Domovinu"? OVO definitivno nije Domovina za koju su pale tolike žrtve, ugašeni toliki mladi životi, toliki domoljubi ostali invalidi, branitelji i tvorci koje su danas izopćeni, poniženi, popljuvani! OVO JE ABSURDISTAN! :pissed:

PS: možda sam off topic ali sam morao negdje ovo reći!
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Sve je to upravo tako. Nažalost.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Post Reply