Ime mi je Ivan, imam 23 godine, a inače sam iz Velikog Trgovišća
Od malenih nogu sam bio okružen oružjem - oba djeda su mi bili lovci te su ujedno i zaslužni za moje prve kontakte s oružjem. Ne sjećam se mnogo toga iz tog razdoblja, ali sjećam se da me se uvijek učilo sigurnosti.
Kako to prirodno i ide, priključio sam se lokalnom streljačkom društvu (koje je danas u samom vrhu) te sam već od osnovne škole pucao iz zračne puške.
Ljubav prema oružju odvela me je prema studiranju strojarstva. Preddiplomski studij sam završio u divnoj Rijeci, a trenutno sam na magisteriju u Mariboru u Sloveniji. Imam veliku želju u budućnosti raditi u gigantima poput H&K ili ČZ na konstrukciji vatrenog oružja.
U svijet vatrenog oružja sam pristupio od nedavno sa željom da se natječem za svoj klub. Posjedujem tri sportske puške (PAP M59/66, M48, Brno MOD 2), a budući da sam otkrio za praktično streljaštvo, u planu mi je nabava pištolja (nadam se da će biti XDM), sačmarice (nisam razmatrao baš koja bi bila optimalna za start), a vjerojatno ću iz gušta morat nabaviti i poluautomatski AK, koji nam je naš divni novi zakon omogućio
Sve u svemu, jako me je razveselila činjenica da postoje ljudi koji su
strastveni prema oružju i u Hrvatskoj, ovaj forum mi je kao kutija šarenih bombona